Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Какъв заден пиньон да сложа за начало? 60 или по малко зъба?
#41
А ще се отрази ли много на скорост, разход на гориво... Често пътувам. Не че го юркам много на дългите преходи... но примерно при 100-130 дали ще хвръкне разхода. Благодаря.

п.с. сигурно с 954 ще са ОК нещата ама няма мераклий за ф4-ката <!-- sscratch --><img src="{SMILIES_PATH}/scratchheadyellow.gif" alt="scratch" title="scratche" /><!-- sscratch -->
Streetfighter work is never done!
Reply
#42
Разхода ще мръдне няма как но минус още един зъб няма да е толко фатално. Ще ти падне и реалната максимална скорост абе километража няма да отговаря още повече. А и ако искаш само за каране на дълго плюс задни гуми само , без някакъв по сериозен стънт действително не е подходящ F4i, но пък за бавно каране и трикове с голям пиньон отзад това е мотора и кавазаки 636.
so what may work for me, may not work for you. http://www.stuntbulgaria.com
Reply
#43
Quote:А и ако искаш само за каране на дълго плюс задни гуми само , без някакъв по сериозен стънт
Да, по скоро това ме влече. Прав за ф4-ката... слабичка е в ниските и в моя случай "се нещо не ми достига". Благодаря за съвета колега. Поздрави.
Streetfighter work is never done!
Reply
#44
Здравейте колеги .Максимум колко зъба могат да се сложат отзад? Видях на Золтан, че е към 80 но дали опира някъде? Например в асфалта при дрифт?
Reply
#45
Мисля че 72 зъба повече не знам въобще за какво е нужно. Да не говоря, че за дрифт по големия зъбак отзад пречи,
so what may work for me, may not work for you. http://www.stuntbulgaria.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)