Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Подготовка за стънт
#1
Здравейте, искам да попитам дали някой в Перник се занимава с подготовка на мотори за стънт, ако да колко пари излиза горе-долу, защото cage-a и HB ме съмнява да успея да си ги направя сам. Също така искам да попитам дали хонда цбр ф2 е удачен избор защото карам доста запазена ф3-ка и не искам да я чупя, а ф2-ки могат да се намерят за к1м 1500 лв.. Благодаря
Reply
#2
Ако ще се занимаваш сериозно забрави тези карбураторни мотори. И стънта е ужасно скъп спорт без пари няма да стане. Евтиното излиза по скъпо вярвай. А като си вземеш мотор и решиш да го подготвяш тогава ще говорим за кейджа и другите работи, които аз мога да ти напрвя.
so what may work for me, may not work for you. http://www.stuntbulgaria.com
Reply
#3
Помислих че стават, защото ми направи впечатление като гледах проектите, че някои подготвят за стънт ф2-ф3 и май постигат добри резултати. Предполагам че ако се насоча към ф4i и да я подготвя за стънт ще мина 5к+ лева съдейки по това че една запазена ф4-ка май няма под 4 хиляди.. Явно само с мерак не става, трябват и солидни финанси..
Reply
#4
мисля че стефи е прав помисли колега заслужава ли си да се набиваш толкова.все пак трябва и хъс да имаш не само машина готова за стънт.всичко идва от вътре
Reply
#5
Абсолютно си прав, без хъс и мерак не става! Въпроса е че хъс и мерак има но бях подготвил к1м 2500 лева, с които явно няма дори да мога да започна.. Бачкане му е майката за да има повече кинти за мерацитеSad значи за някаква инжекция да събирам така ли?
Reply
#6
Ето 1 карбураторен мотор как се кара със желание http://vimeo.com/7980211
Целите са много а,ръцете само две!!
Reply
#7
Възможно ли е да му е правено нещо на карбуратора, четох че ги обръщат или нещо такова?
Reply
#8
Никой не ви спира да си правите експерименти, щом имате средства за това. Аз казвам че инжекциона е по добре и не създава толко грижи и излиза по евтино да се купи правилния мотор и да се направи от първия път. А не да се пробва този или онзи модел след като има хора които са сгрешили и споделят опита си. По добре е да се вслушаме от колкото да си хвърляме парите и времето на вятъра. Всеки мотор може да се пригоди за стънт, но има марки и модели които изскват минимални промени и в последствие не създават проблеми, и се карат основно. А не е нужно да се правим на монтьори докато другите карат с правилния мотор. Интересувам се от доста време и мога да кажа ,че всеки който е пробвал да тества разните му там мотори на края пак опира до два модела само, че има зад гърба си изгубен сезон или два. Аз също съм минал по този път понеже нямаше кой да ми каже вземи си еди кавко си. И това което научих с F4i за няколко месеца с 929-ката ми отнемаше двойно време. И колко хора познавам карат си F3 или F2 на задна по магистралата и се надъхат за стънт , но като опрат до slow <!-- swheelie --><img src="{SMILIES_PATH}/dirtbike.gif" alt="wheelie" title="dirt" /><!-- swheelie --> и се почва ама той глъхне, ама гасне и накрая или се отказват от стънта или си взимат F4i или 636. Даже вижте Angyal Zoltan и той след колко години пак се връща на F4i а замислете се защо. Да вярно руснаците още произвеждат Лада 2105 това значи ли че не трябва да караме новите модели коли, защото ладата била по здрава от каруцата. И като стигнете до извода за инжекция от собствен опит сетете се, че някой ви е казал ама вие не сте го слушали.! Ае със здраве.
so what may work for me, may not work for you. http://www.stuntbulgaria.com
Reply
#9
Никой не е казал, че новаците не слушаме. Всеки човек мисли как да се побере в финансите, с които разполага. От там идват и някои от въпросите. Ценя всяко мнение и съвет, които ми дадохте и ви благодаря. Явно ще се събира за F4i, гадното, е че така момента със стънта ще се поотложи, но пък вярвам, че ще е за добро! Благодаря пак
Reply
#10
Колега , което си иска си сака ...
Като гледам че си писал че имаш Ф3 и ще я пазиш според мен никога не би рискувал да си купиш Ф4и да я направиш за стънт . Относно до админа ( стефи ) евала че си направил този форум в помощ на хората решили да се занимават с стънт . Аз в момента подготвям иенно ф4и и ще направя нова тема с развитието на мотора.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)