Дата и час: Пет Сеп 10, 2010 10:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Искам да питам за масло М10Д
МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 3:34 pm 

Искам да питам дали може да сипя такова масло М10Д в скоростите на 2-тактов мотор ? защото съм чул,че нямало голямо значение какво масло ще сипеш при 2-тактов мотор :| biker

Профил  

Заглавие: Re: Искам да питам за масло М10Д
МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 3:40 pm 
Аватар

ако е за някаф обикножен мотор 2Т може да го кара6 с М10д ама за двигатела (в БЕНЗИНА) не се слага М10д за6тото има мн малко изкаряне и праи нагар по картери буталото и лагерите на коляножият валл...за бензина ти препору4вам да си земе6 от някоя бензиностанция масло за 2Т ако не ти се дажат пари ...
аз карам за двигатела с Castrol TTS 100% full sintetic.. и двигатела не загрява става без6умен -тихи4ак и наи вахното НЕ СЕ ИЗНОСВА .. а за скоростите карам с Mobil 80-90W и разликата с М10д е огромна . ;) ;) ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 3:42 pm 
Аватар

StonDi_CsC написа:
ако е за някаф обикножен мотор 2Т може да го кара6 с М10д ама за двигатела (в БЕНЗИНА) не се слага М10д за6тото има мн малко изкаряне и праи нагар по картери буталото и лагерите на коляножият валл...за бензина ти препору4вам да си земе6 от някоя бензиностанция масло за 2Т ако не ти се дават пари ...
аз карам за двигатела с Castrol TTS 100% full sintetic.. и двигатела не загрява става без6умен -тихи4ак и наи вахното НЕ СЕ ИЗНОСВА .. а за скоростите карам с Mobil 80-90W и разликата с М10д е огромна . ;) ;) ;)

Само незнам мом4ета пулнатата синтетика пак 25-30гр ли се слага на литар или по малко ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 3:48 pm 

еми карам хонда нср-125 питам за маслото,защото трябва да му претапицирам седалката и да си зема нова задна гума и не ми се дават пари за хубаво масло като твоето например .. мисля първо да сипя М10Д колкото да се повоза малко и след това да си взека по хубаво масло,иначе знам че разликата е мн голяма между двете масла :D просто исках да знам дали ще стане за временно ползване ..благодаря ти колега ;) ;) 8-)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 4:23 pm 
Аватар

StonDi_CsC написа:
StonDi_CsC написа:
ако е за някаф обикножен мотор 2Т може да го кара6 с М10д ама за двигатела (в БЕНЗИНА) не се слага М10д за6тото има мн малко изкаряне и праи нагар по картери буталото и лагерите на коляножият валл...за бензина ти препору4вам да си земе6 от някоя бензиностанция масло за 2Т ако не ти се дават пари ...

Само незнам мом4ета пулнатата синтетика пак 25-30гр ли се слага на литар или по малко ;)

Да пак толко,иначе аз на моя в скоростите М10д му слагам,даже като нямам 2т и в бензина такова слагам,ти за балкана му купуваш некви специални масла,а ако му купиш и пълна синтетика за 30 лева те признавам :D Едно време когато са ги карали балканчетата да не мислиш че е имало всякакъв избор на масла,слагаш там и караш,естествено че по скъпото и по хубаво масло е за препоръчване ама за 50цц и то балкан си е смешно но все пак мотора си е твой ти избираш какво да му сложиш ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 4:30 pm 
Аватар

ха от каде позна бе 30-32 лева е моето масло :D аз го зех 30лв ма некарам като едно време :D карам яко и ми трябва мн хубаво масло зада маже добре ..ина4е бурзо си утивам от този спорт ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 5:39 pm 
Аватар

Върви в някой магазин за масла, или авточасти и си вземи за скоростни кутий, ако ще и най-евтиното да вземеш, пак ще е по-добре от М10Д :))

МнениеПубликувано на: Вто Мар 09, 2010 6:45 pm 

Ghost Rider написа:
еми карам хонда нср-125 питам за маслото,защото трябва да му претапицирам седалката и да си зема нова задна гума и не ми се дават пари за хубаво масло като твоето например .. мисля първо да сипя М10Д колкото да се повоза малко и след това да си взека по хубаво масло,иначе знам че разликата е мн голяма между двете масла :D просто исках да знам дали ще стане за временно ползване ..благодаря ти колега ;) ;) 8-)

По добре си сложи хубаво масло отколкото хубава седалка :D :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа